Workouts | Kan ik video's toevoegen aan mijn oefeningen?

Wanneer je een bepaalde oefening mist in het systeem, of je wilt überhaupt eigen oefeningen aanmaken, kun je dit doen in de oefeningen database. Lees alles over het aanmaken van een oefening hier.

Wanneer je een oefening aanmaakt, kun je hier een video aan toevoegen die de oefening uitlegt of visualiseert. Dit doe je door een filmpje te uploaden bij YouTube en deze link toe te voegen aan de aangemaakte activiteit. De link die je hiervoor nodig hebt is de korte link, deze start met:

http://youtube.com/watch?v= De link wordt gevolgd met het VIDEO ID.

Nadat je de video hebt toegevoegd, zullen je klanten deze kunnen afspelen via de website en de mobiele app.