Hoe creëer je een voedingsplan op je mobiel?

Met de Food app kan je zelf een voedingsplan creëren. Wanneer je de Food app hebt gedownload, kan je kiezen om een nieuw plan aan te maken. Allereerst vul je je persoonlijke informatie in, zoals geslacht, leeftijd, lengte en gewicht.

Daarna vraagt je app naar je leefstijl. Hoeveel uur slaap heb je per nacht, wat voor werk je doet en hoe actief je bent in je vrije tijd. Noot: dagelijkse sport uitgezonderd. Ook kan je je persoonlijke doel aangeven, je hebt keuze tussen duurzaam, op gewicht blijven, aankomen en prestaties verbeteren.

Daarna kan je aangeven wel plan je wilt volgen, je kan kiezen tussen duurzaam, koolhydraatarm, eiwitrijk, atletisch, duurtraining of aangepast (Alleen voor PRO) . Wanneer je kiest voor 1 van deze 6 plannen en je klikt op 'plan aanmaken', wordt je doorgestuurd naar je voedingsplan.

Nu ben je klaar om je voeding bij te houden, lees hier hoe je dat doet.