Klanten & Personeel | Een privé bericht versturen naar een klant

Virtuagym is een perfect platform om in constant contact te blijven met jouw klanten. Dit kun je doen door een bericht te plaatsen in de Community of heb een openbaar bericht sturen op hun Gebruikersprofiel.

Wanneer je een lid 1-op-1 begeleidt, kan het handig zijn hen een privé bericht te kunnen sturen. Dit kun je via de Klanten & Personeel app doen. Klik op "stuur privébericht" in de linkerkolom van het klantenprofiel.

Wanneer je het bericht hebt verstuurd, zal de klant een email ontvangen waarin wordt aangegeven dat er een berichtje op hen staat te wachten in het portaal. Mochten ze deze notificatie uit hebben gezet, kunnen zij het ongelezen bericht altijd terugvinden via het menu op het portaal.

Let erop dat wanneer je andere mensen wilt toevoegen aan het bericht, jij hen eerst zal moeten volgen op hun gebruikersprofiel.