Automatische incasso | Waarom kan ik niet bij de optie "download als SEPA"?

Wanneer je gebruik maakt van ons incassosysteem, zul je SEPA downloads aan moeten maken om te uploaden naar je bank.

Om dit te doen, volg deze stappen:

1. Ga naar de app financieel.

2. Selecteer de filters "openstaand" en "incasso" rechtsbovenaan.

3. Selecteer de facturen die je mee wilt nemen in de download.

4. Ga naar opties en kies voor "download als SEPA".

Let er dus goed op dat je alleen een SEPA download zult kunnen aanmaken wanneer de filters goed staan, zoals aangegeven bij stap 2.

Nadat je de SEPA download hebt aangemaakt, volg je de stappen in "aangemaakte downloads". Daarover lees je meer in dit artikel.