Automatische incasso | Waarom kan ik niet bij de optie "download als SEPA"?

Wanneer je gebruik maakt van ons incassosysteem, zul je SEPA downloads aan moeten maken om te uploaden bij je bank.

Om dit te doen, volg deze stappen:

1. Ga naar de app financieel.

2. Selecteer de filters "Openstaand" en "Automatisch incasso" rechtsbovenaan.

3. Selecteer de facturen die je mee wilt nemen in de download. Wanneer je meer dan 50 facturen hebt selecteer je aan de rechterkant: Per pagina 'alle items'.

4. Ga naar opties en kies voor "download als SEPA".

Let er dus goed op dat je alleen een SEPA download zult kunnen aanmaken wanneer de filters goed staan, zoals aangegeven bij stap 2.

Nadat je de SEPA download hebt aangemaakt, volg je de stappen in "aangemaakte downloads". Daarover lees je meer in dit artikel.