Hoe boek ik een les in het rooster?

Als je als klant een les in het rooster wilt boeken van je club, moet je eerst inloggen met je e-mailadres en wachtwoord in het portaal van je club: clubnaam.virtuagym.com. Eenmaal ingelogd, kan je rechtsboven op de vierkantjes links naast je naam klikken. Er opent zich een scherm, waar je allerlei apps in ziet staan. Kies hier voor de app 'Rooster'.

Je wordt doorgestuurd naar de roosters van je club. Kies hier het juiste rooster waarvoor jij je wilt inboeken.

Wanneer je eenmaal op het juiste rooster bent, kan je de activiteit kiezen die je wilt boeken. Je kan kiezen om je 1 keer in te boeken, of meerdere malen. Als je jezelf meerdere malen wilt inboeken, vink dan 'boek herhaaldelijk' aan. Je ziet dat je voor deze les een credit nodig hebt om te boeken. Als je nog geen credits hebt gekocht bij je club, dan kan je voor meer informatie hierover terecht bij je club.

Als je op de knop 'reserveer nu' hebt geklikt, keer je terug naar het rooster en dan zie je dat je zonet gereserveerde roosteractiviteit groen is geworden.

Tags: rooster, inboeken, aanmelden, klanten, activiteit