Mobiele Apps | Hoe voeg ik een eigen product toe in de Voedingsapp?

Het kan voorkomen dat je een product hebt gegeten wat niet in onze database staat. Onderaan het scherm, kan je kiezen voor 'Mijn producten', hier staan alle producten die jij hebt toegevoegd of nog gaat toevoegen in de toekomst. De voedingsapp vraagt altijd eerst om het product in onze database te zoeken voordat je het nieuw toevoegt, dit om dubbele producten te voorkomen.

Wanneer je naar een product zoekt, en het staat niet in onze database, krijg je een groene balk te zien met 'voeg nieuw product toe'. Er opent een scherm waarbij je de naam, merk en allerlei nutriënteninformatie kan invoeren. Nadat je alles hebt ingevuld kan je klikken op 'voeg dit product toe', hierna zal het product in 'mijn producten' verschijnen.