Mobiele Apps | Hoe maak ik een voedingsplan aan?

Met de voedingsapp kan je zelf een voedingsplan creëren. Wanneer je de voedingsapp hebt gedownload, kan je kiezen om een nieuw plan aan te maken. Allereerst vul je je persoonlijke informatie in, zoals geslacht, leeftijd, lengte en gewicht.

Daarna vraagt je app naar je leefstijl. Hoeveel uur slaap heb je per nacht, wat voor werk je doet en hoe actief je bent in je vrije tijd. Noot: dagelijkse sport uitgezonderd. Ook kan je je persoonlijke doel aangeven, je hebt keuze tussen aankomen, afvallen of op gewicht blijven.

Daarna kan je aangeven welk plan je wilt volgen, je kan kiezen tussen duurzaam, koolhydraatarm (PRO) en eiwitrijk (PRO). Wanneer je kiest voor 1 van deze 3 plannen en je klikt op 'plan aanmaken', wordt je doorgestuurd naar je voedingsplan.

Nu ben je klaar om je voeding bij te houden, lees hier hoe je dat doet.