Groepen | Video's toevoegen aan groepen

Sinds kort heeft Virtuagym de mogelijkheid om video's vanuit YouTube te plaatsen in jouw community en groepen. Om dit mogelijk te maken, heb je vanuit YouTube alleen de juiste link nodig. Het gaat hier om de korte link, die begint met

http://youtube.com/watch?v= Deze link wordt gevolgd door de VIDEO ID.

Zodra je deze hebt toegevoegd als bericht op de groep, zal het filmpje streamen vanuit YouTube. Op dit moment is YouTube het enige kanaal dat hiervoor geschikt is.

Ook kun je foto's toevoegen aan je bericht, deze kun je uploaden vanuit je eigen computer.

Om een video toe te voegen aan een eigengemaakte activiteit, kun je dit artikel lezen.