Klanten & Personeel | Hoe koppel ik een coach aan een klant?

Je kan pas beginnen met het coachen van een klant wanneer deze aan een coach is gekoppeld en wanneer het klantenprofiel is geactiveerd, lees hier hoe je een klantenprofiel activeert.

Om jezelf, of een andere coach, te koppelen aan een klant, ga je in de Klanten en Personeel app naar het profiel van de desbetreffende klant. Je komt dan terecht bij de klantgegevens van die klant.
Bovenin kan je naast het tabje 'klantgegevens' kiezen voor 'Coaching'. Wanneer je daar op klikt, kan je kiezen voor 'wijs coach toe'. Hier kan je kiezen of je alleen jezelf, of alle coaches toewijst aan de klant.

Tags: toewijzen, coaching, training, trainer, aanwijzen, koppelen