Waar kan ik mijn email en/of wachtwoord aanpassen?

Je hebt maar twee dingen nodig om toegang te krijgen tot je Virtuagym account: een email adres en wachtwoord. Om wat voor reden dan ook, kan het voorkomen dat je deze wilt veranderen.

Wanneer je je wachtwoord bent vergeten, kun je een nieuwe aanvragen via de inlog pagina. Klik hier op "inloggegevens kwijt?". Je ontvangt een email met daarin een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Wanneer je geen toegang hebt tot je email en je het wachtwoord ook niet meer weet, kun je op deze site (rechtsboven) een verzoek indienen om het aan te laten passen door Support.

Als je nog wel toegang hebt tot je account, kun je het email adres en wachtwoord zelf aanpassen in je accountinstellingen. Ga naar het menu rechtsboven in je scherm, klik op accountinstellingen en ga naar "email en wachtwoord". Zodra je iets hebt aangepast, zul je hier een bevestiging van ontvangen op je (nieuwe) email adres.

tags: accountinstellingen, wachtwoord vergeten, inloggen, email instellingen, wachtwoord instellingen.