Hoe verander ik mijn profielfoto?

In je accountinstellingen kan je je profielfoto aanpassen. als je rechtsboven op het pijltje naast je naam klikt, klik je op accountinstellingen.

Vervolgens kom je in een nieuw scherm, daar zie je aan de linkerkant 'profielfoto' staan. Klik hierop en je wordt vervolgens doorgestuurd naar de pagina waar je je profiel- en omslagfoto kan aanpassen.

Je kan een foto uploaden vanaf jouw computer door op 'foto uploaden' te klikken. Nadat je dat hebt gedaan, kan je (als je PRO-member bent) kiezen welke PRO-rand je om je profielfoto wilt hebben.

Je omslagfoto kan je ook aanpassen, je kan kiezen voor ons al geüploade omslagfoto's maar je kan er zelf ook 1 toevoegen. Let goed op, de omslagfoto komt het beste tot zijn recht als je je houdt aan de afmetingen van 1000x250.

Tags: profielfoto, aanpassen, omslagfoto, accountinstellingen, upload, PRO, veranderen