Platform | Opties om te customizen in Portaal

Je professionele Virtuagym portaal kun je op veel manier customizen. In dit artikel wordt beschreven wat je allemaal wel maar ook wat je niet kunt customizen in je professionele Virtuagym portaal.

Online community
In de online community zijn er allerlei facetten die je kunt personaliseren. Lees in dit uitgebreide artikel wat de mogelijkheden voor jouw club zijn.

Bedrijfsinformatie
In de bedrijfsinstellingen staat links bovenaan de bedrijfsinformatie. In de bedrijfsinformatie kun jij je eigen bedrijfsinformatie invullen. Je klanten zullen deze bedrijfsinformatie terugvinden in de mobiele app, en op het contactformulier in de online community.

Portaalvormgeving
In de portaalvormgeving kun je je bedrijfskleur, achtergrond inlogscherm en je menu en print logo customizen. Lees hier hoe je dat kunt doen. Ook heb je nog geavanceerde instellingen in de portaalvormgeving. Lees hier wat de mogelijkheden zijn.

Emailsjablonen
Het is ook mogelijk om de uitnodigingsmail aan te passen en er een eigen tekst in te plaatsen, lees hier verder.

Promotiebanners
Wanneer je een openingsactie, zomeractie of een andere actie onder de aandacht wilt brengen, kan dat door middel van een promotiebanner. Een promotiebanner is te zien in de online community en in je mobiele app. Lees hier hoe je een promotiebanner aanmaakt.

Mobiele custom app
Ben je nieuwsgierig naar een custom app van Virtuagym? Neem dan contact met ons op via support@virtuagym.com.

Wat kun je niet customizen?

Footer
De footer onderaan de webpagina, kun je niet customizen.

URL
Jouw eigen virtuagym url, bedrijfsnaam.viruagym.com kun je niet costumizen naar www.bedrijfsnaam.nl. Dit omdat Virtuagym dan niet meer de volledige ondersteuning kan bieden die nodig is.

Facebook/Twitter
Je kunt je Twitter- en Facebookaccount koppelen met Virtuagym. Je kunt dan je workout delen met je vrienden. Deze post is deels customized. Zie hier hoe deze posts eruit zien.

Virtuagym Food app
De voedingstracker is als een losse app gemaakt, omdat dit het tracken sneller maakt (minimaal één klik minder). Hij is in feite merkloos (heet gewoon Food) en haakt in op de club-app. Wat betreft branding hebben we met het oog op snelheid de app nog niet laten aanpassen in kleur, maar mogelijk voegen we dit nog wel toe als hier brede behoefte aan is.

Tags: customize, aanpassen, eigen huisstijl, branded