Hoe maak ik een roosteractiviteit?

Zorg ervoor dat je rechtsboven op het juiste rooster staat waarvoor je een activiteit wilt aanmaken.

Om een nieuwe roosteractiviteit aan te maken, klik je rechtsonder in het scherm op opties. Er klapt dan een menu uit, kies in dat menu voor 'nieuwe roosteractiviteit'.

Het onderstaande scherm wordt geopend:

- Activiteit
Hier kan je de activiteit invullen, bijvoorbeeld: Personal training

- Instructeur
Je kan een coach koppelen aan een les

- Max aantal deelnemers
Geef altijd een max aantal deelnemers op

- Online boeken
Is het mogelijk voor je klanten om de activiteit online te boeken ja of nee?

- Datum en tijd
Geef de datum en tijd aan

- Locatie
Heb je meerdere zalen? Geef hier aan in welke zaal de activiteit is.

- Herhaling
Komt de les wekelijks terug in het rooster? Geef hier aan op welke dag en voor hoelang.

- Boekbaar van tevoren
Geef hier aan wanneer je leden de roosteractiviteit van te voren kunnen boeken.

- Is opzegbaar tot
De opzegtermijn waarin ze nog kosteloos de activiteit kunnen annuleren

- Notitie voor medewerkers
Schrijf een notitie voor je medewerkers

- Beschrijving
Beschrijving van de roosteractiviteit

Wanneer je je eigen roosteractiviteit niet tussen de standaard opties kunt vinden, kun je er natuurlijk zelf een aanmaken! Klik hier om te lezen hoe je dat doet!

Tags: rooster, activiteit, les, aanmaken, leden, inplannen