Kan ik mijn voortgang bijhouden door foto's van mijn lichaam te uploaden?

Er is geen betere manier om je voortgang te laten zien dan met een "voor/na" fotoalbum. Zo'n album kun je aanmaken op je persoonlijke profiel.

Op de hoofdpagina van je profiel vind je een tabje "voortgangsfoto's". Hier kun je foto's uploaden van jouw voortgang. Wanneer je traint met een coach, kan je hem vragen af en toe foto's van je te maken om je harde werk bij te houden en te laten zien.

Natuurlijk begrijpen we het dat je misschien niet de hele wereld jouw foto's wilt laten zien. Zorg daarom dat jouw privacy instellingen zijn ingesteld hoe jij dat wilt.

Tags: privé, profiel, privéprofiel, voortgangfoto's, foto, voortgang, community, voortgangfoto