Toegangscontrole | Kaart koppelen aan een klant

Wanneer je het check-in programma eenmaal up and running hebt (lees daarover meer hier) kun je de kaarten gaan koppelen aan je klanten.

Ga hiervoor naar het klantenprofiel. Linksonder de profielfoto krijg je de mogelijkheid "kaart koppelen". Wanneer je gebruikt maakt van meerdere scanners, kun je hier de juiste check-in uitkiezen. Zie je niks staan? Dan heb je waarschijnlijk nog geen check-in instellingen aangemaakt. Deze maak je aan in de bedrijfsinstellingen bij de tab "check-in".

Zorg dat de scanner is aangesloten en het programma is opgestart. Klik dan EERST op "kaart koppelen" en zodra je het rondje ziet draaien op je scherm, leg je de kaart op de scanner. Als het goed is komt er nu een melding dat de kaart is gekoppeld.

Gebeurt hier niks, check dan of de check-in key in de bedrijfsinstellingen overeen komt met die in het check-in programma. Wanneer je de melding "onleesbare kaart" krijgt, heb je de kaart óf te snel eraf gehaald óf is deze kaart niet geschikt voor ons check-in programma.

tags: klanten en personeel, klantenprofiel, kaart koppelen, check-in, check in, koppeling.