Waar kan ik het vinkje herhaaldelijk boeken voor in het rooster vinden?

Als je je klanten herhaaldelijk in wilt boeken in je rooster, dan moet je daarvoor eerst deze functie aan zetten. Dat kan niet in het rooster zelf, maar wel in de rooster instellingen.

Als je naar je bedrijfsintellingen gaat, zie je aan de linkerkant 'roosterinstelingen' staan.

Als je hier op klikt, kom je terecht bij je rooster die je gebruikt:

Als je klikt op het desbetreffende rooster, zie je de volgende instellingen staan:

Hier kan je de optie 'Herhaaldelijk boeken' aanvinken, zodat je straks in het rooster kan aangeven of je een klant herhaaldelijk wil boeken ja of nee.

Als je nu naar je roosteractiviteit gaat, en dan op deelnemers klikt. Dan zie je de optie om herhaaldelijk boeken aan te vinken. Let op! Vink de optie 'boek herhaaldelijk' aan, voordat je een klant gaat kiezen.