Volgen

Hoe kopieer ik een trainingsplan naar een andere klant?

Wanneer je een trainingsplan hebt aangemaakt in de Workout Editor, kun je ervoor kiezen voor wie je dit schema beschikbaar maakt. Welke opties er allemaal zijn, kun je hier lezen.

Wanneer je een persoonlijk trainingsschema hebt aangemaakt voor een klant, kan het zijn dat je ditzelfde plan wilt gebruiken voor een andere klant. Waarschijnlijk wil je een aantal aanpassingen maken, zoals misschien de naam of het aantal sets. Om ervoor te zorgen dat je het hele plan niet opnieuw hoeft te maken, hebben we de optie "opslaan als nieuw plan" gecreëerd. 

Wanneer je het originele trainingsschema opent, kun je van wat je wilt veranderen aanpassen. Vervolgens klik je op "Opslaan" en krijg je een pop-up te zien. Als je hier "Opslaan als nieuw plan" aanvinkt en vervolgens klikt op opslaan, zal niks veranderen in het originele schema. Zo kun je tientallen variaties maken op hetzelfde plan, en voor elke klant zal het eruit zien als een origineel, persoonlijke trainingsschema.

tags: training, plan editor, kopiëren, dupliceren, namaken, overzetten, verplaatsen

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen