Wat kan je aanpassen in de accountinstellingen?

Welke mogelijkheden heb je met de accountinstellingen?

Persoonlijk
Hier kan je je persoonlijke instellingen wijzigen, zoals je schermnaam, achternaam en gewicht. Lees hier meer.

Profielfoto
Hier kan je je profiel- en achtergrond foto wijzigen. Lees hier meer.

Mijn sporten
Hier kan je aangeven welke sporten je beoefent.

Fitnessclub/sportvereniging
Ben je lid van een sportvereniging of Fitnessclub? Dat kan je hier aangeven.

Beroep en interesses
Hier kan je aangeven wat je beroep en je interesses/hobby's zijn.

Taal en locatie
Hier kan je je taal en locatie aanpassen, maar ook je tijdszone.

Email opties
Het kan zijn dat je niet alle e-mails van Virtuagym wilt ontvangen, hier kan je aangeven welke e-mails je wel en welke niet wilt ontvangen. Lees hier meer.

E-mail en wachtwoord
Heb je een nieuw e-mailadres? Of wil je je wachtwoord veranderen? Dan kan je dat hier doen.

Privacy
Wil je je profiel afschermen voor andere mensen? Lees hier hoe je je privacy kan aanpassen.

Koppelingen
Je kan Virtuagym koppelen aan Twitter en de Fitbit. Klik op de koppeling die jij wilt toevoegen aan Virtuagym en lees verder hoe je dat moet doen.

Tags: aanpassen, opslaan, privacy, schermnaam, niet zichtbaar, woonplaats, leeftijd, gewicht