Taal of locatie aanpassen

Je kan je taal en locatie aanpassen in je accountinstellingen. Klik rechtsboven op het pijltje naast je naam, en kies voor accountinstellingen.

De accountinstellingen worden geopend, en je ziet aan de linkerkant allerlei opties staan. Kies voor 'Taal en locatie'

In de taal en locatie kan je je taal, tijdszone, land, locatie en de uurnotatie aanpassen. Virtuagym is op dit moment beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans.

Tags: taal, locatie, land, tijdszone, klok, uren