Hoe kunnen mijn klanten inboeken en afzeggen voor lessen?

Wanneer je ons online roostering systeem gebruikt, heb je twee opties voor het boeken van lessen. Je kunt ervoor kiezen alle klanten zelf in te boeken, of om klant zichzelf in te laten boeken.

Wanneer je kiest voor de eerste optie, zorg dan dat het vakje "online boeken mogelijk" NIET staan aangevinkt wanneer je een activiteit aanmaakt. Nadat de activiteit is aangemaakt, kun je klanten inboeken door te klikken op "lid toevoegen" en de klant op te zoeken in het zoekveld. Je kunt ook gasten toevoegen aan een activiteit, lees daar meer over hier.

Wanneer je kiest voor de tweede optie en je boeken beschikbaar maakt voor je klanten, zorg er dan voor dat het vakje bij "online boeken mogelijk" aangevinkt staat. Nu kunnen klanten zichzelf inboeken voor lessen via de website en mobiele app. Wanneer je credits koppelt aan een les, zorg er dan voor dat de juiste klanten deze credits op hun account hebben.

Als je wilt dat klanten zich herhaaldelijk kunnen inboeken, kun je dit aangeven in de instellingen. Lees hierover meer hier

Een klant kan zich ook afmelden voor een les via de website en mobiele app. Hiervoor zullen zij een reden moeten opgeven. Wanneer ze te laat zijn met hun afmelding en er zijn credits gekoppeld aan de les, zullen zij deze niet terugkrijgen.

tags: rooster, les toevoegen, klas, personal training, afmelden, annuleren, inboeken, aanmelden