Bedrijfsinstellingen | API koppeling met je website

Het is mogelijk bij Virtuagym om een API koppeling te maken met je website.

Een API (application programming interface) is een verzameling definities op basis waarvan een computerprogramma kan communiceren met een ander programma of onderdeel.

In dit geval is de API een koppeling tussen het Virtuagym platform en tussen je website. Je kan een formulier op je website plaatsen waar de klant zich kan aanmelden voor jouw fitnessclub, maar ook gelijk een account krijgt in Virtuagym. Dat scheelt jouw weer tijd en de klant kan zich gelijk registreren.

De documentatie voor het creëren van de API kan je hier vinden.

De API code kan je vinden in je clubportaal. Ga naar bedrijfsinstellingen > bedrijfsinformatie > scroll omlaag > klik op geavanceerd > vraag een API key aan.

Als je wilt dat je klanten automatisch ook een uitnodigingemail ontvangen, zorg er dan voor dat je de optie 'nodig nieuwe klanten automatisch uit' hebt aangevinkt.

Tags: API, koppeling, aanmelden, inloggen, mail, bedrijfsinstellingen, portaal inhoud