Toegangscontrole | Aanbevolen RFID Reader

Wanneer je gebruikt maakt van het ledenadministratiepakket, is er een grote kans dat je de check-in module hebt toegevoegd. Deze module geeft je de mogelijkheid je klanten in te checken via een kaartlezer en passen, of handmatig. Voor meer informatie over handmatig inchecken, klik hier.

Wanneer je een scanner en pasjes wilt gebruiken, heb je een aantal dingen nodig. Wij leveren de benodigde software en het check-in programma, maar de kaartlezer en pasjes zullen zelf aangeschaft moeten worden.

Er zijn een aantal voorwaarden waaraan de hardware moet voldoen om te kunnen koppelen met ons systeem.

De RFID Reader (de scanner) moet voldoen aan de volgende voorwaarden:
- PC/SC (dit is een middleware standaard waarvan onze software gebruik van maakt)
-USB aansluiting
- Lezer moet ondersteuning bieden voor Mifare kaarten (13.56MHz High Frequency)

De RFID Reader (OMNIKEY 5321 CR CONTACTLESS READER) kan je bestellen via Virtual Security en RFID Plaza

De pasjes moeten voldoen aan de volgende voorwaarden:

- RFID ondersteuning
- Mifare (13,56MHz)

Je kunt de scanner aanschaffen bij de meeste hardware winkels. De pasjes kunnen worden besteld in verschillende online shops en kunnen volledig worden gepersonaliseerd.
De pasjes kunnen worden besteld via Cards Unlimited

Wanneer je alle hardware binnen hebt, kun je dit artikel lezen om aan de slag te kunnen.

*De check-in software draait op dit moment alleen op een windows computer

tags: bedrijfsinstellingen, check in, scanner, reader, rfid, barcode, checkin, check-in, chip, kaart, pasje