Volgen

Opties om je trainingsplan op te slaan

Je hebt verschillende opties om je trainingsplan op te slaan, maar waar kan je die opties vinden en wat betekenen ze nu eigenlijk?

Als je bezig bent in de Workout Editor, en je wilt je plan opslaan, dan kan dat rechtsboven in van de Workout Editor. 

Wanneer je op opslaan klikt kun je 3 opties, zichtbaar voor selecteren: 

1. Iedereen binnen mijn club: je kan je gemaakte trainingsplan opslaan voor iedereen die bij jouw club is aangesloten als klant en/of medewerker. 

2. Medewerkers binnen mijn club: je kan je gemaakte trainingsplan opslaan voor alle medewerkers binnen jouw club. 

3. Alleen mij: als je een exclusief trainingsschema hebt gemaakt voor jezelf of voor 1 klant, kan je je gemaakte trainingsplan ook opslaan alleen zichtbaar voor jou. Zodra je deze toevoegt aan de activiteitenkalender van de klant, heeft de klant er ook inzicht in.

Tags: training, trainingsschema's, schema, plan, opslaan, zichtbaar voor 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen