Volgen

Workouts | Waarom kan ik een club workoutschema niet verwijderen?

Als je eenmaal een trainingsplan hebt gemaakt, ben je de "eigenaar" van dat plan. Als je het toestaat, kunnen andere mensen je plan gebruiken en er hun eigen versie van maken, maar ze zullen je oorspronkelijke plan nooit kunnen veranderen. Dit betekent ook dat alleen de eigenaar van een plan in staat is om een plan te verwijderen.

Je kunt eenvoudig zien of jij de eigenaar bent van een plan door de volgende twee dingen te controleren. Wanneer jij de eigenaar bent zult jij het volgende zien:

1. Het prullenbakje naast de "opslaan"-knop in de rechterbovenhoek.

2. Wanneer je klikt op opslaan is de "opslaan als nieuw plan"knop beschikbaar.

3. Klik op "Info" in het overzicht met clubschema's. Hier vind je altijd terug wie het plan gemaakt heeft.

Het kan gebeuren dat u een bepaald clubschema in uw systeem hebt dat u wilt wijzigen of verwijderen en het is niet het uwe. Een clubplan kan alleen worden gemaakt door medewerkers van uw club, dus het moet niet te moeilijk zijn om de eigenaar van het plan te vinden. Log in via zijn account, en je hebt de optie om te verwijderen of bewerken van de oorspronkelijke plan.

 

Als je niet de eigenaar bent, heb je de optie om het schema te verwijderen niet en kun je het schema alleen opslaan als een nieuw plan.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen