Een van mijn apps is verdwenen uit de taakbalk

Wanneer je Virtuagym gebruikt op de computer, heb je toegang tot een taakbalk bovenin je scherm. Hier zijn jouw favoriete apps terug te vinden. Jij mag zelf bepalen welke apps worden weergegeven.

Om een app toe te voegen, volg je deze stappen:

1. Klik op het vierkantje de negen blokjes naast je naam.

2. Klik op "Meer apps".

3. Vind de app die je wilt toevoegen en klik op "Toevoegen aan menu".

4. Klik opnieuw op het vierkantje met de negen blokjes en sleep de app naar de taakbalk.

Het kan soms gebeuren dat apps die in de taakbalk stonden verdwenen zijn. Het zou kunnen dat je cookies zijn verwijderd, je caché gecleared is of je bent ingelogd op een andere computer. Om de apps weer terug te zetten in de taakbalk, volg je bovenstaande stappen.

tags: app verdwenen, taakbalk, balk, slepen, toevoegen app, verwijderen app, favorieten