Groepen | Nieuwe groep aanmaken

Als sportschool of Personal Trainer kan het voorkomen dat jouw klanten verschillende interesses hebben of meedoen met verschillende trainingen. Om hierop in te spelen, heb je de mogelijkheid om naast je hoofdgroep speciale groepen op te zetten.

Door linksboven op je logo te klikken, kom je op je hoofdgroep terecht. Daar zie je linksboven allerlei opties staan, klik hier op 'Groepen'.

Vervolgens kom je op een pagina terecht waar je je nieuwe groep kan toevoegen. Klik op 'Voeg nieuwe groep toe' en vul de gegevens in van je nieuwe groep.

Je kan bijvoorbeeld een voedingsgroep toevoegen, of een groepslessengroep. Je kunt hierbij kiezen of het om een openbare of privé groep gaat. Een openbare groep is voor iedereen, alle klanten kunnen hier lid van worden en de inhoud inzien. Een privé groep is door middel van toestemming van een club manager toegankelijk. Iedereen kan zien dat de groep bestaat, maar zij moeten toestemming vragen lid te worden. Een geheime groep is door middel van toestemming van een club manager toegankelijk. Niemand kan zien dat deze groep bestaat tenzij je er lid van bent.

Lees meer over alle instellingen voor een nieuw groep in dit artikel.

Tags: online community, groepen, logo, nieuwe groep, toevoegen