Financieel | Hoe laat ik klanten vooraf betalen?

Wanneer je leden een lidmaatschap kopen, kan het zijn dat zij de mogelijkheid willen hebben om het volledige lidmaatschap in één keer af te betalen, of een voorschot te betalen.

Als je om wat voor reden dan ook een lidmaatschapsfactuur voor de toekomst moet genereren, dan kun je dit doen in het contract van de klant.

Ga naar de Klanten & Personeel en klik op "producten" in het profiel van de klant.
1. Klik op het lidmaatschap dat je naar het contract van de klant brengt.
2. Rechtsboven in het scherm onder de opties kun je kiezen voor "Maak volgende factuur".
3. Als je net een lidmaatschap hebt toegewezen, heb je ook de optie "Betaal geheel lidmaatschap". Hierdoor wordt één factuur aangemaakt voor de resterende maanden van het contract.
4. Na het aanmaken van een factuur voor een toekomstige datum, kun je deze wijzigen, crediteren of betalen.