Uitdagingen | Hoe maak ik een clubuitdaging aan?

Om de saamhorigheid binnen je Fitnessclub te verhogen, of om je klanten te stimuleren om te gaan sporten, kan je een clubuitdaging aanmaken. Dat werkt als volgt:

Klik linksboven op je logo, vervolgens kom je op je online community.

Klik vervolgens op 'Uitdagingen'. Dan opent zich het volgende scherm:

Let nu goed op, als je een clubuitdaging wilt aanmaken klik dan op 'Nieuwe clubuitdaging'. Als je op 'Nieuwe uitdaging' klikt, maak je een uitdaging voor jezelf aan, of je maakt een privéuitdaging aan voor een aantal personen.

Wanneer je op nieuwe clubuitdaging klikt, zie je allerlei uitdagingtypes die je kan kan kiezen. Kies een type en geef aan bij bijvoorbeeld Tijd/Afstand of het om hardlopen gaat of om fietsen, schaatsen, etc.

Als je dan op volgende stapt klikt, kom je op de volgende pagina. Hier kan je de duur aangeven, het doel, of je wilt dat de voortgang van de leden wordt opgeteld en hoeveel winnaars je wilt kiezen. Als je clubuitdaging is, dat je met zoveel mogelijk leden van de club 1000km wil lopen, vink dan de optie 'tel voortgang van de leden bij elkaar op' aan.

Als de clubuitdaging is aangemaakt ben je klaar om je volgers uit te nodigen en zijn je leden klaar om mee te doen aan de clubuitdaging!

Tags: Uitdaging aanmaken, Clubuitdaging, doel, priveuitdaging