Platform | Kan ik de waarde lb's ook omwisselen naar KG?

Het kan voorkomen dat al je waarden in de trainingsschema's en activiteitenkalender in lb's staan bij jou en je klanten. Het is heel goed mogelijk dat er dan een instelling verkeerd staat in je accountinstellingen.

Als je je accountinstellingen opent, en naar het onderdeel 'persoonlijk' gaat, dan zie je achter 'toon maten in' een keuzemenu van kilogram/pond en centimeters/inch. Hier kan je kiezen welke waardes je wilt gebruiken voor jezelf en je klanten.

Doorverkopen van de aan Virtuagym gekoppelde Activiteitenmonitors en Body composition weegschalen? Meer weten? Klik hier