Bedrijfsinstellingen | Portaal Inhoud

Welke mogelijkheden heb je met de portaal inhoud?

Community
Standaard alleen club-groepen tonen
In het overzicht van groepen zullen standaard alleen groepen getoond worden die in jouw portaal zijn aangemaakt. Wil je weten hoe je een groep aanmaakt? Klik dan hier

Standaard alleen club-uitdagingen tonen
In het overzicht van uitdagingen zullen standaard alleen uitdagingen getoond worden die in jouw portaal zijn aangemaakt. Wil je weten hoe je een club-uitdaging aanmaakt? Klik dan hier

Klanten en Personeel
Maak alle nieuwe klanten automatisch PRO
Nieuwe klanten toegevoegd in de Leden-app worden automatisch PRO-lid en krijgen zo direct toegang tot alle PRO-functionaliteiten. Lees hier wat de mogelijkheden van een PRO-lidmaatschap zijn.

Nodig nieuwe klanten automatisch uit
Nieuwe klanten zullen een uitnodigingsmail krijgen zodra ze in het systeem zijn toegevoegd.

Trainingsschema's
Als je wil dat jouw klanten zelf trainingsplannen mogen maken, dan vink je deze optie aan. Als je niet wilt hebben dat jouw klanten trainingsplannen mogen aanmaken dan laat je deze optie niet aangevinkt. .

Klanten hebben beschikking tot:
- Alle trainingsschema. Je klanten hebben toegang tot alle trainingsschema's in het Virtuagym systeem.
- Standaard Virtuagym- en clubtrainingsschema's. Je klanten hebben toegang tot de Virtuagym- en clubtrainingsschema's. Wil je weten hoe je een trainingsschema aanmaakt? Klik dan hier
- Alleen club trainingsschema's. Je klanten hebben alleen toegang tot de clubtrainingsschema's.
- Geen trainingsschema's. Je klanten hebben helemaal geen toegang tot trainingsschema.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om gehele apps uit te schakelen voor je leden. Het zou bijvoorbeeld kunnen dat je niet wilt dat klanten zelf toegang hebben tot de voortgangregistratie app. Wanneer je deze uitschakelt, hebben klanten geen toegang meer tot die app en verdwijnt deze volledig uit hun overzicht. Let wel: het uitschakelen van apps is alleen beschikbaar op collectief niveau, wanneer je dit uitschakelt voor één klant is het voor iedereen uitgeschakeld.

Ook kun je bepalen welke Apps als standaard worden getoond in het scherm van een klant. Ze komen dan in het menu te staan waar klanten op kunnen klikken links van hun naam in de taakbalk. Klanten kunnen daarna zelf bepalen welke apps zij in hun taakbalk willen en welke niet.

Tags: bedrijfsinstellingen, portaal inhoud, club, groepen, uitdagingen, trainingsschema's, training, automatisch uitnodigen, automatisch pro, groepen