Waar kan ik als coach de einddatum van een trainingsschema vinden van mijn klant?

Als je als coach een trainingsschema maakt, en aan een klant koppelt, dan geef je ook altijd een 'duur in weken' aan. Maar waar kan je de einddatum van een trainingsschema terug vinden?

Allereerst ga je hiervoor naar je coach-app. In je coach-app staan namelijk alle klanten die aan jouw gekoppeld zijn.

In de coach-app zie je een overzicht van je klanten die jij coacht, je ziet het trainingsschema wat ze gebruiken en wat je ook ziet is de datum waarop dat trainingsschema eindigt. Je kan hier op klikken zodat de eerstvolgende datum bovenaan komt te staan, zo heb je een overzicht van welk schema wanneer eindigt.

Op dit moment krijg je als coach nog geen melding dat een schema van een klant eindigt, deze feature komt wel zo snel mogelijk in ons systeem.

Als je op een klant klikt, en dan kiest voor de tab 'coaching', dan zie je meer details staan van het trainingsplan waar de klant mee is begonnen. Je kan dan zien de 'duur van plan' en de startdatum van het plan.

Tags: coach, trainingsschema, training, einddatum, eindigt, klanten, startdatum, duur