Wil jij korting verdienen bij Menzis?

Menzis heeft een paar jaar geleden het online spaarprogramma SamenGezond geïntroduceerd, waarmee het haar klanten wil stimuleren gezond te leven. Het programma beloont deelnemers voor alledaags gezond en bewust gedrag.

Vanaf nu is het ook mogelijk om bij ons via het gebruik van Virtuagym punten te verdienen, bijvoorbeeld door je trainingen bij te houden met de mobiele app. In de webshop van Menzis kunnen deze punten worden ingeleverd voor een verscheidenheid aan producten, zoals groente- en fruitpakketten, sportartikelen of een roeitrainer. Daarnaast kan er worden gespaard voor korting op de aanvullende zorgverzekering, of de punten kunnen worden ingeleverd voor donaties aan een goed doel.

Hoe werkt het?
Punten sparen met apps is erg eenvoudig. Als SamenGezond-deelnemer kunt u Virtuagym koppelen aan SamenGezond. Om dat te doen logt u eerst in via Mijn Menzis en koppelt u Virtuagym. Gebruikt u de app? Bijvoorbeeld om te hardlopen of fietsen? Dan worden de punten automatisch bijgeschreven. Voor uw work-out of oefening ontvangt u 25 punten (maximaal 25 punten per dag)

Voor meer informatie over SamenGezond, kijk dan op Samengezond.nl

Tags: menzis, korting, samenwerking, voeding, zorgverzekeraar.