Facturen | Hoe email ik meerdere facturen in één keer?

Wanneer jij of het systeem meerdere facturen voor één klant of bedrijf heeft aangemaakt, zou het goed kunnen dat je deze graag wilt versturen per email.

Wat je normaal doet om een factuur te versturen, is in de factuur onder opties voor "email" te kiezen. Gezien dat een boel werk zou zijn om per factuur te doen, hebben we een knop ontwikkelt die ervoor zorgt dat alle facturen in één keer kunnen worden verstuurd.

Ga naar de financiele app > facturen en selecteer alle facturen die wilt versturen. Ga naar opties en klik op "email". Je krijgt nu een melding waarin wordt aangegeven dat de facturen zullen worden verstuurd naar de email toegevoegd in het klantenprofiel. Zorg dat deze klopt.

Let erop dat ons systeem elke 15 minuten (om 00, 15, 30 en 45) emails verstuurd, dus het kan even duren voordat de emails door komen. Nadat ze zijn verstuurd, komt er een envelopje achter de factuur te staan zodat je weet dat ze succesvol zijn verstuurd.

tags: financieel, facturen, email, massa email, versturen, meerdere emails