Facturen | Hoe e-mail ik meerdere facturen in één keer?

Wanneer jij of het systeem meerdere facturen voor één klant of bedrijf heeft aangemaakt, zou het goed kunnen dat je deze graag wilt versturen per e-mail.

Wat je normaal doet om een factuur te versturen, is het mogelijk om in de factuur onder opties te mailen naar de klant. Gezien dat een boel werk zou zijn om per factuur te doen, hebben we een knop ontwikkeld die ervoor zorgt dat alle facturen in één keer kunnen worden verstuurd. Er zijn hier 3 opties voor, namelijk "e-mail", "e-mail met betaallink" en "e-mail herinnering". In alle drie deze mails wordt een link toegevoegd waarmee de klant de factuur kan inzien. De inhoud van deze e-mails kunnen ingesteld worden in de bedrijfsinstellingen -> e-mailsjablonen.

Om meerdere facturen te mailen, ga je naar de financiële app > facturen en selecteert alle facturen die wilt versturen. Ga naar opties en klik op één van de opties om de facturen te mailen. Je krijgt nu een melding waarin wordt aangegeven dat de facturen zullen worden verstuurd naar de e-mail toegevoegd in het klantenprofiel. Zorg dat deze klopt.

Let erop dat ons systeem elke 15 minuten (om 00, 15, 30 en 45) e-mails verstuurd, dus het kan even duren voordat de e-mails door komen. Nadat ze zijn verstuurd, komt er een envelopje achter de factuur te staan zodat je weet dat ze succesvol zijn verstuurd. En dat pro forma facturen definitief worden op het moment dat je ze mailt!

tags: financieel, facturen, email, massa email, versturen, meerdere emails