Hoe kan ik een bedrijf factureren voor diensten afgenomen door hun klanten?

Soms gebeurt het dan wanneer een klant bij jou traint, die klant dat doet via een bepaald bedrijf. Dit betekent dat het bedrijf moet worden gefactureerd voor die klant. Het kan zelfs gebeuren dat je meerdere klanten moet facturen bij hetzelfde bedrijf.

Om een factuur aan te maken voor een bedrijf voor één klant, volg je deze stappen:

1. Ga naar het klantenprofiel in de klanten en personeel app.

2. Bewerk de gegevens, voeg een bedrijf toe door ja te klikken bij "bedrijf?"

3. Maak een factuur aan bij de klant. Wanneer je deze email of print, zul je zien dat de bedrijfsgegevens zijn overgenomen op de factuur.

Wanneer je een bedrijf moet factureren voor meerdere klanten in één factuur, volg je deze stappen:

1. Maak het bedrijf aan als klant in het systeem.

2. Maak een factuur aan. Zorg dat elk product de informatie bevat van de specifieke klant.

Let erop dat wanneer je een factuur verstuurt via ons systeem, het email adres de goede is (je krijgt een melding waar je de email kunt aanpassen wanneer je de factuur emailt).

Tags: klanten en personeel, klantenprofiel, bedrijf, bedrijfsinformatie, bedrijfsfactuur, sponsoring, klantenfactuur