Bedrijfsinstellingen | Standaard waardes voor Voortgangsregistratie

Wanneer je de voortgang van klanten bijhoudt, kan het goed zijn dat er een aantal waardes zijn die je altijd wilt gebruiken. Wanneer je de voortgangsregistratie app opent, zie je een aantal standaard waardes al ingevoerd. Je kunt deze waardes per klant aanpassen, zodat je voor elke klant precies kunt kiezen welk waardes je wel en niet wilt gebruiken. Maar als je een aantal waardes hebt die je altijd gebruikt, kun je deze ook als standaard instellen.

Je kunt deze standaard waardes kiezen in de bedrijfsinstellingen onder hwr kopjw voortgangsregistratie. Je kunt gewoon de waardes kiezen die jij als standaard wilt invoeren en dan komen ze bij elke klant tevoorschijn.

Let er wel op dat wanneer je al voortgangswaardes hebt ingevoerd bij een klant, deze lijst niet meer wordt aangepast nadat je de standaard waardes hebt aangepast. Alleen voor "nieuwe" klanten wanneer je voor het eerst hun voortgang bij gaat houden.

Doorverkopen van de aan Virtuagym gekoppelde Activiteitenmonitors en Body composition weegschalen? Meer weten? Klik hier.