Bedrijfsinstellingen | Restricties aanmaken Workouts

Als Club Manager bepaal jij wat voor Workouts jouw klanten toegang toe hebben en of zij zelf Workouts mogen aanmaken. Je kunt er voor kiezen om de hele Workouts app uit te schakelen (lees daarover hier meer) maar dit zorgt ervoor dat ze ook geen Workouts aan zichzelf kunnen toewijzen. Mogelijk wil je wel dat jouw klanten deze bevoegdheid hebben, om bepaalde club workouts te kunnen kiezen.

Daarom is er een optie in de Bedrijfsinstellingen waarbij je kunt aangeven welke workouts jouw klanten toegang toe hebben, en of zij hun eigen workouts mogen aanmaken. Deze optie vind je onder Portaal Inhoud.