Volgen

Klanten & Personeel | Hoe verwijder ik een klant?

Wanneer een klant niet langer gebruik maakt van je diensten, zou het goed kunnen dat jij zijn toegang tot het systeem wilt opzeggen. Toch is het wel fijn om zijn persoonlijke gegevens te bewaren, zodat je hem altijd weer opnieuw kunt benaderen of hem nog wel nieuwsbrieven kan blijven sturen.

Daarom kun je in ons systeem klanten nooit volledig verwijderen. In plaats daarvan maak je een klant inactief. Zij kunnen dan niet langer inloggen in het systeem, maar je kunt hun klantgegevens nog wel inzien. Je kunt een klant inactief maken door naar het klantenprofiel te gaan en daar voor "Uitschrijven" te kiezen. Je kan er ook voor kiezen om een klant met een datum in de toekomst uit te schrijven. Als het lidmaatschap van de klant bijvoorbeeld stopt op 31-01, dan kan je de klant ook uitschrijven op die datum.

Onthoud goed dat je dan ook zijn persoonlijke profiel en coaching gegevens verwijderd. Facturen en lidmaatschappen blijven wel zichtbaar, maar kunnen niet meer worden aangepast.

uitschrijven.png

Voor meer informatie over het verschil tussen actieve en inactieve klant, kun je dit artikel lezen.

Tags: uitschrijven, inactief maken, verwijderen uit systeem

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen