Kan ik de gecalculeerde behoefte aan dagelijkse calorieën aanpassen?

Wanneer je de voedingsapp voor het eerst gebruikt wordt je gevraagd een voedingsplan aan te maken. Met behulp van een aantal persoonlijke gegevens over jouw gezondheid en lifestyle maakt het systeem een voedingsplan voor je aan om je te helpen je ingevoerde doel te behalen.

Dit houdt ook een bepaald aantal dagelijkse calorieën inname in. Wanneer je dit aantal om wat voor reden dan ook wilt aanpassen, kun je dit doen in het voedingsdagboek.

Ga naar de voedingsapp, klik op het tabje voedingsdagboek en daar zie je je dagelijkse behoefte staan linksboven in het scherm. Naast het dagelijks advies staat een "bewerk" knop. Hier kun je een nieuw aantal calorieën invullen. Om zeker te zijn van een gezonde lijfstijl, is het goed het aantal niet te drastisch in één keer te veranderen.