Hoe doe ik mee aan een uitdaging?

Wanneer je bent begonnen met fitnessen, is er een grote kans dat je een doel hebt gesteld voor jezelf. Misschien wil je gewicht verliezen, spieren opbouwen of je conditie verbeteren. Om jouw te helpen je doelen te bereiken, heeft Virtuagym een uitdagingen systeem opgezet. In deze functie kun je verschillende uitdagingen aangaan om je te motiveren je doelen te bereiken.

Je kunt deze functie vinden op de hoofdpagina van de website (klik linksboven op het Virtuagym logo) onder het kopje "uitdagingen".

Hier vind je een overzicht van uitdagingen die andere leden hebben aangemaakt en waar jij aan mee kunt doen, of je kunt je eigen uitdaging aanmaken.

Om aan een uitdaging mee te doen, kun je klikken op de gewenste uitdaging en kiezen voor "doe mee". Een voortgangsbalkje zal nu worden toegevoegd aan je persoonlijke profiel en het systeem zal automatisch jouw voortgang updaten wanneer je iets logt dat gerelateerd is aan het doel. Ben jij bijvoorbeeld lid van een uitdaging om gewicht te verliezen en log jij je gewicht in de voortgangsregistratie app, dan wordt de voortgangsbalk automatisch ge-update naar aanleiding van deze informatie.

Om je eigen uitdaging aan te maken, klik je op "maak uitdaging aan" en volg je de stappen. Je kunt zelf bepalen of dit een persoonlijke uitdaging wordt, of dat je andere leden van Virtuagym toestemming geeft deel te nemen. Om te leren hoe je andere leden uitnodigt voor je uitdaging, kun je dit artikel lezen.

tags: community, uitdaging, groepsuitdaging, club uitdaging, mee doen, meedoen, participeren.