Hoe volg ik de voortgang van andere mensen op Virtuagym?

Wanneer je Virtuagym gaat ontdekken, kom je misschien andere gebruikers tegen die jouw fitness doelen delen. Om op de hoogte gehouden te worden van hun voortgang en om elkaar berichtjes te kunnen sturen, kun je elkaar gaan volgen.

Om dit te doen, ga je naar het gebruikersprofiel en klik je op "volgen". Vanaf dat moment kun je hun voortgang volgen, hen uitnodigen mee te doen aan uitdagingen, hun trainingsplannen bekijken en nog veel meer. Een fantastische manier elkaar te motiveren je doelen te behalen!

Tags: volgen, ontvolgen, liken, voortgang, vrienden, duim, profiel