Workouts | Printen en opslaan van een Workout schema

Deze dagen is alles online te vinden. Heel fijn natuurlijk om zo mobiel te zijn, maar sommige mensen gebruiken soms liever nog gewoon pen en papier in plaats van een smartphone.

Wanneer jij één van die mensen bent, hebben we goed nieuws! Wanneer je een trainingsplan hebt aangemaakt of uitgezocht, kun je deze in 2 verschillende versies uitprinten: compact en uitgebreid.

Ga naar de training app en zoek het plan uit dat je wilt printen. Klik op "bewerk" en je kunt links onderin kiezen voor printen. Er is een compacte versie en een uitgebreide versie om uit te kiezen, wat jij maar wilt!

Daarnaast kun je ervoor kiezen elke dag op een aparte pagina te printen, de instructies van de oefeningen mee te printen of grote letters te gebruiken.

Wanneer je een specifieke dag wilt uitprinten van een trainingsplan, voeg je het plan eerst toe aan je kalender, ga je naar je activiteitenkalender, kies je de dag en klik je daar op "printen".

Hieronder zal ik beschrijven hoe je een plan print of opslaat in 4 verschillende browsers:

Internet Explorer
Wanneer je op print klikt, zal een nieuw tabblad worden geopend. Je krijgt dan direct de optie om te printen. Om ervoor te zorgen dat de teksten boven en onderaan de pagina niet worden meegeprint, annuleer je de printopdracht en klik je op instellingen rechtsboven in het scherm. Daar kies je voor print > print preview en ontvink je de optie header and footer linksboven in het scherm.
Om het plan op te slaan, klik je op print linksboven in het sherm en kies je voor Microsoft XPS Document Writer. Wanneer je dan op print klikt, krijg je een XPS bestand, vergelijkbaar met een PDF.

Safari
Wanneer je op print klikt, krijg je de mogelijkheid het plan direct te printen. Om ervoor te zorgen dat de header & footer niet wordt meegenomen, klik je op "meer details" en ontvink je de optie "print header and footer".
Om een plan op te slaan, kies je voor "save as PDF" linksonder aan de pagina.

Mozilla Firefox
Om het plan te printen, volg je de printer suggesties. Let erop dat je de juiste printer uitkiest.
Om het plan op te slaan, klik je op print linksboven aan de pagina en kies de printer Microsoft XPS Document Writer. Wanneer je dan op print klikt, krijg je een XPS bestand, vergelijkbaar met een PDF.

Google Chrome
Wanneer je op print klikt, zal een nieuw tabblad worden geopend. Je krijgt dan direct de optie om te printen. Om ervoor te zorgen dat de teksten boven en onderaan de pagina niet worden meegeprint, moet je de headers uitzetten. Dit doe je door de optie "header & footer" uit te zetten bij opties.
Om het plan op te slaan, ga je naar "bestemming" en klik je op "bewerk". Daar kun je ervoor kiezen het plan als PDF op te slaan.