Hoe kan ik andere leden uitnodigen mee te doen aan mijn uitdaging?

Wanneer je aan een uitdaging meedoet of er zelf eentje hebt aangemaakt, wil je misschien wel je fitness-vrienden uitnodigen ook mee te doen. Door de volgende stappen te volgen kun jij je vrienden uitnodigen mee te doen aan de uitdaging:

1. Ga naar de sectie uitdagingen op de hoofdpagina van het portaal.

2. Zoek en open de uitdaging waarvan jij wilt dat je vriend mee doet.

3. Zorg ervoor dat jij zelf al meedoet aan de uitdaging.

4. Klik op "uitnodigen" in de uitdaging om een vriend uit te kiezen.

5. Klik zijn naam aan en klik op "nodig uit". Jouw vriend zal nu een uitnodiging per email ontvangen.

Let er op dat je jouw vrienden moet volgen voordat je hen kan uitnodigen mee te doen.

Tags: uitdaging, uitdagingen, club, wedstrijd, uitnodigen, email sturen, volgen