Referral | Meld een vriend aan en ontvang een beloning van €100 via de referral pagina.

Je bent klant bij Virtuagym en je kent iemand die opzoek is naar een software pakket voor zijn personal training, fitness of online coaching business.

Je ontvangt een korting op je licentie van €100 per vriend die binnen 30 dagen na verzending van deze gegevens klant wordt. Hoe meer vrienden zich aanmelden, hoe groter jouw korting!
Deze actie geldt uitsluitend voor mensen die nog niet eerder informatie hebben aangevraagd en daardoor niet in ons systeem staan

Je geeft je gegevens van je jou en je vriend door via een speciale referral pagina. Klik hier om die pagina te bezoeken.