Toegangscontrole | Handmatig inchecken

Als je gebruikt maakt van het ledenadministratie systeem, zou het goed kunnen dat jij ons check-in systeem gebruikt. Normaal heb je hier een kaartlezer en passen voor nodig (lees hier meer over het opzetten daarvan) maar je kunt je klanten ook handmatig inchecken. Omdat dit meer werk is voor jou, raden wij aan de scanner en passen te gebruiken om ervoor te zorgen dat klanten zichzelf kunnen inchecken.

Om klanten handmatig in te checken, ga je naar de app bezoekersregistratie. Bovenaan zie je een kleine balk waar je je klanten kunt opzoeken op naam en lidnummer.

Nadat je een klant hebt ingecheckt, zul je zijn naam zien verschijnen bij de check-in geschiedenis, en er zal een check-in worden toegevoegd aan zijn klantenprofiel.