Social Media | Hoe koppel ik Facebook en Twitter met Virtuagym?

Je kan je Virtuagym activiteiten koppelen met je sociale netwerk.

Als je rechtsboven op het pijltje naast je naam klikt, en je gaat naar je accountinstellingen. Daar kan je vervolgens onderaan op 'koppelingen' klikken en dan zie je dat je Twitter kan koppelen. Wil je weten hoe je Fitbit kan koppelen met Virtuagym? Klik dan hier

Activiteiten die je op een dag hebt gedaan, kan je ook op Facebook delen. Dat doe je door op het Share icoontje te klikken.

Het systeem vraagt hier altijd toestemming voor. Hoe ziet dat er dan uit? Zo:

En hoe komt het dan op Facebook en Twitter te staan? Zo:

Facebook:

Twitter:

Wanneer je facebookvrienden klikken op de link, dan komen ze op deze mooie pagina terecht: