Klanten & Personeel | Kan ik mijn klanten massaal uitnodigen voor Virtuagym?

Wanneer je begint met het gebruiken van Virtuagym, krijg je de gratis klantenimport service aangeboden. Wanneer je deze service hebt gebruikt of überhaupt jouw klanten allemaal tegelijkertijd wilt uitnodigen voor het systeem, kun je de massa-uitnodiging functie gebruiken.

Je kunt deze functie vinden in de Klanten en Personeel app, onder "Dashboard". Hier zul je links onderin het scherm een aantal statistieken zien over je klanten.

Je ziet de volgende opties staan:

"Niet-uitgenodigde klanten" (klanten in het systeem die nog niet zijn uitgenodigd)
"Uitgenodigde klanten" (klanten in het systeem die wel zijn uitgenodigd maar hun profiel nog niet hebben geactiveerd)
"Geactiveerde profielen" (klanten in het systeem die hun profiel hebben geactiveerd)
"Aantal klanten" (totaal van alle klanten in het systeem)

Naast de eerste twee statistieken vind je een kleine envelop waar je op kunt klikken. Deze knop stuurt massaal een uitnodiging naar alle klanten. Wanneer je al je klanten hebt uitgenodigd, kun je altijd terug naar deze pagina en op het envelopje klikken naast de "uitgenodigde klanten" statistiek, om een herinneringsemail te versturen naar alle klanten die niet hebben gereageerd op de eerste mail.

Onthoud goed dat je alleen geactiveerde klanten in het systeem kunt coachen, dus zorg dat klanten zich registreren!