Bedrijfsinstellingen | Geavanceerde Opties in Portaal Vormgeving

Onderaan zie je het balkje met 'geavanceerde opties' staan. Als je daar op klikt opent zich het onderstaande scherm.

Wat kan je allemaal met deze opties?

- Bij de herhalende afbeelding in menubalk (balk bovenin je scherm) kan je een afbeelding invoegen die achter elkaar wordt geplakt in de menubalk.

- Geen marge in menubalk kan je aanvinken als je je logo volledig tot de rand van de menubalk wilt laten lopen (als er bijvoorbeeld een achtergrond bij het logo zit)

- bij de meta titel kan je aangeven welke naam zichtbaar is in zoekmachines en in je browser.

- bij de meta beschrijving kan je tekst invullen die ook zichtbaar is in zoekmachines en Facebook. Bijvoorbeeld: word lid van xxx voor maar €29 per maand. We beden personal training, yoga, spinning en meer. Maximaal 500 tekens. Indien leeg, is de standaardtekst: Word lid van xxx en raak in topvorm.

- Kies je favicon. Dit is het icoontje dat in de titelbalk van je browser wordt weergegeven naast de paginatitel. Je kunt het zo aanpassen aan je branding als je menubalk bijvoorbeeld groen is, kun je een groen icoon kiezen.