Bedrijfsinstellingen | Verschil "Klanten & Personeel" en "Coach" app

In het overzicht van alle apps vind je een app genaamd Klanten en Personeel. Wanneer je deze app opent, zie je een overzicht van al je klanten. De klanten die je hier ziet, zijn alle klanten in jouw systeem. Je kunt de filters bovenaan gebruiken om een gedeelte van je klanten te bekijken. Ook kun je in deze app jezelf of andere coaches koppelen aan klanten. Je doet dit in het klantenprofiel onder het tabje "coaching.

Zodra je jezelf hebt gekoppeld aan klanten, zul je deze klanten terugzien in de app Coach. Daarin kun jij allerlei coaching opties gebruiken, zoals het aanmaken van een nieuw trainingsplan of het zetten van een doel.

Dus het verschil tussen de twee lijsten is dit: in de klanten en personeel app zie jij een overzicht van alle klanten in je systeem. In de coach app zie je alleen klanten waarin jij specifiek bent gekoppeld als coach. Wanneer je wilt dat de coaches in jouw systeem de rest van de klanten niet kunnen inzien, is het belangrijk hen de bevoegdheid "coach" te geven en geen andere. Zo zorg je ervoor dat zij alleen de klanten zien waaraan zij verbonden zijn.