Workouts | Eigen notities toevoegen aan Workout

Ja dat kan zeker. Als je inlogt op je profiel en je gaat naar je activiteitenkalender, klik dan op een oefening waar je een notitie wil toevoegen. Je ziet dan het volgende:

Zorg ervoor dat je het tabblad 'Details' open hebt staan. In het notitieveld kan je allerlei persoonlijke notities toevoegen. Per oefening kan je een eigen notitie toevoegen.

De fitnesscoach, maar ook de klant kan hier notities toevoegen.