Mobiele Apps | Waar kan ik de Facebooklink veranderen in het tabje "Mijn Club"?

Wanneer je op de mobiele Virtuagym app inlogt met de inloggevens van jouw portaal, wordt je doorgestuurd naar "jouw" versie van de app. Deze zal jouw logo, bedrijfskleur, rooster en het tabje "mijn club" bevatten. In dit tabje kun je contact informatie, openingsuren en de knop "social media" vinden. Wanneer je voor het eerst op jouw portaal komt, wordt deze link doorgestuurd naar de Facebook pagina van Virtuagym. Je kunt deze link makkelijk aanpassen in de bedrijfsinstellingen onder het tabje "mobiele apps". Wanneer je dit hebt aangepast naar jouw Facebook link, zullen jij en jouw klanten worden doorgestuurd naar jouw pagina via deze knop in de mobiele app.